Fredag 6/11 - 2009

Ja, då sitter man här klockan halv fyra på en fredags morgon och kan ej sova =( jobbigt det där med att känna sig trött men inte den sortens sova trött om ni förstår! Min älskade Dennis ligger och sover som en gris nu ^^ Så jag får sitta på den lilla datorn nu för här hörs ju inte tagenterna lika mycket som på min stationära dator som jag också har här hemma hos honom. Usch på Tisdag ska man hem till Skåne igen efter nästan sex veckor hos älsklingen, visst jag längtar hem till mamma och dom andra där hemma men kommer sakna min älskling sjukt mycket men dock så kommer han hem till mig i slutet av denna månaden =).. Då ska vi mysa och laga god mat och kela med katterna och bara mysa inne i vardagsrummet framför TV:n och frossa gott gott godis ^^.. Kom även tänka på jag ska ju hem nu på Tisdag, åker vid 08.40 ca ifrån Arboga då ska man kånka hem datorn och detta -_- suck hoppas bara dom förbannade rulltrapporna funkar så man slipper få ont i ryggen av att bära allt =( men men har jag klarat att komma hit ska jag klara att komma hem också , fasar bara för trapporna i nässjö där jag ska byta tåg efter falköping, Kom ej ihåg om det va trappor där =/ ja hoppas för deras egen skull att deras rulltrappor funkar annars får nån fan hjälpa mig, är det rulltrappor skall dom också funka.. Men men Hässleholm är dock sämst med det där.. Rulltrapporn funkar ju aldrig -_- och dom jäkla trapporna är sju mil långa känns de som tänk då att man skall bära en väska som väger 10-15 kilo upp och ner, inte så stumlerande mot en redan skadad rygg =( men som sagt funkar dom inte så får fan nån av dom där sj snubbarna som står där och kollar hjälpa mig med det!

Jag vet att SJ har reglen att man skall bara ta med så mycket som man själv klarar, men ja jag klarar ju av mitt bagage det är ju bara då rulltrapporna som är problemet om dom ej funkar då kan dom ju inte ha den reglen precis, för annars funkar jag och mitt eget bagage med mig utmärkt ^^ är bara snikna andra passagerare som ska trängas och se surt på en som har mycket bagage.. men då säger jag till er "Fuck off" Ni äger inte gången i tåget.

Ja imorgon eller rättare sagt idag så händer det inte så mycket mer än att Dennis skall till skolan och jag ska sitta här i hans lägenhet och förmodligen städa lite =)  Hmm kan dock ej diska -_-  har inget diskmedel , har bara grönsåpa och pumptvål vilket man ej kan diska med har jag fått höra.. Hur fanken ska jag kunna diska då?? Har ju inga bestick eller tallrikar att använda snart och att enbart diska med vatten är ingen höjdare precis =/ men men ja jag fårse hur jag gör! Ska tvätta rent golvet afall, dammsuga,torka av och städa undan lite grejjer som ligger lite här och var så det är fint tills min älskling kommer hem ifrån skolan!.

Sen MÅSTE jag fixa pengar =( Har 2 Kr kvar =/ och maten är slut, har bara blodpudding och lingon sylt och äta det till frukost,middag,kvällsmat är ingen höjdare precis .. Men men får se hur jag gör.. Allt löser sig annars får jag försöka hitta nått internet knep som kan ge en pengar över en dag afall,, NÅN som vet nått seriöst inom internet som kan ge pengar över en dag??? Inga stora pengar bara nån enstaka hundring alltså?

Kan ej ta lån tyvärr =( har kronis på mig sedan länge och har testat med smålån men blir nekad då jag har kreditscore ett i en lista mellan 1-10 där ett är det sämsta =( och det pga av ett fucking abbonnemang och expojkvän till idiot sedan några år sedan som beställde massa saker i mitt namn! Men men skitsamma är det nån som vet nått SERIÖST  där man kan få ut enstaka hundrig på en dag helst samma dag så är dom förslagen väldigt välkomna..Och skulle knepen funka du/ni ger mig kommer jag att skriva ett tack till dig här på min blogg och då länka till din blogg=)

Men nu ska jag ta och avrunda denna blogg och jaga nån sida som har lite tips om pengar!

Vi hörs snart igen!!

Hej sålänge!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0