X2000

Ja då sitter man på x2000 påväg mot linköping och där ska jag sen byta till tåget mot eskilstuna och vidare mot Arboga!

Drygt som bara den vill jag lova.. har inte sovit en blund inatt heller=(  Är framme i Linköping klockan 07:55 så en och en halv timme ska jag sitta här nu!
Tur jah handlade lite frukost precis på tåget^^ så jag har både kaffe och juice så jag håller mig vaken.. Får sova när jag kommer fram till älsklingen=)

Men ja jag återkommer senare!

Hej sålänge

Snart bär det av mot Arboga =)

Ja just nu sitter jag bara och väntar och väntar.. Har som vanligt inte kunnat sova för jag är så rädd att försova mig och missa tåget .. Och nu är det bara 2 och en halv timme som man sitter i taxin på väg till Kristianstad för att sätta sig på tåget=) Jag kommer ju självklart vara väldigt trött idag men ja jag har ju klarat av att vara vaken så här innan med ^^ Blir till att dricka kaffe på tåget, sitta och surfa med den bärbara och sen när jag väl kommit fram till älsklingen vid 10:30 så ska vi handla lite sen ska jag nog ta en tupplur hos han =) Måste afall få sova en timma för sen ska vi dra mot Ö&B och handla till nyår och sen äta lite och mysa hela kvällen =) Saknar min gubse jätte mycket ..

Sen kommer jag hem åter den 4 Januari och Dennis ska följa med =) och den dagen skall jag även flytta till min nya lägenhet så den dagen lär också blir väldigt seg med tanke på att den natten får vi också sitta vakna =/ för då åker vi ifrån Arboga redan 05:15 på morgonen!

Ne ska se klart på medium nu sen packa det sista=)

Men jag återkommer senare idag när jag sitter på tåget=)

Hej sålänge=)

Söndag 27/12 - 2009

Ja tiden rusar iväg som vanligt. Snart 4 dagars sen julafton nu var. dagar och kvällar försvinner ju med en nano sekund känns det som!

Ja idag har det varit en oturs dag må ja säga!
Första började jag och älsklingen gräla via msn
Sen mitt i allt skulle jag,pappa,Tobbe och Tobbes kompis Micke till Tollarp för dom skulle hämta pizza och jag skulle handla en färdigrätt i affären!
När vi väl kommer in i Tollarp så börjar bilen hacka,strömmen blinkar och den betedde sig väldigt konstigt sen bara dog bilen mitt på vägen, ingen ström alls utan hela bilen dog tvärt. Det började sedan ryka ur huven och pappa trodde att den va överkokad men till vår förvånad så öppnade vi huven och det brann under motorn, Det hade då tagit eld ifrån strömkablen ifrån batteriet ner in under till startmotorn och pappa så dum som han är skall ju stå och titta efter felet under tiden som det brinner. Jag med min panik skriker att han ska flytta sig illa kvickt då det kan fatta mer eld och explodera men pappa han stod och blåset för att elden skulle slockna men ja vissa är klantiga, Det slutade dock brinna efter 5 minuter.. Men jag är dock inte smart jag heller, under själva tiden det brann så fick jag panik och sprang tillbaka och skrek "jag måste ha min plånbok, jag måste ha min plånbok" ja men som tur e så slutade det brinna men bilen är inte mycket att hurra för just nu=( Den är stendöd så den ska på lagning!
Vi fastnade i Tollarp ca 3 timmar tills pappas trofaste vän Bengt-Arne kom och hjälpte oss och bogsera bilen hem och då fick vi sätta en provicorisk(stavning) lampa eller två lampor som fick ström via Bengt-Arnes bil så det va ju en hel del kabeldragande ^^ Men ja det blir en nöt och knäcka om varför det började brinna i kablen =O Men den skall lagas nu i veckan afall =).. Så på Tisdag får man åka taxi in till Kristianstad för att jag då ska med tåget till Arboga så ja taxin som då även Bengt-Arne kör kommer att hämta mig klockan 04:20 på tisdag morgon. Jag kommer vara duktigt trött då haha!

men men ja dagen slutade afall bra, jag och älskling slutade bråka, bilen kom hem m:m

Nu ska jag se vidare på filmen på Tv4 som heter "Underbar och älskad av alla"
Vi ses imorgon igen =)

Kram på er


Update 25/12 - 2009

JA då va jag tillbaka ^^
Har under kvällens gång börjat små packa nu inför flytten den 4 Januari!
Tiden rusar ju iväg nu =O snart redan 2 dagar sedan det va julafton, vad har hänt med tiden och klockan?
Tyckte tiden gick så mycket saktare när man va liten och ju mer åren gått framåt så har det bara gått snabbare och snabbare =O
Är snart 22 år redan och jag minns fortfarande min 15 års dag som om det vore igår.. Det är väldigt deprimerande hur snabbt tiden har gått!

Men det är ju tyvärr inget vi människor kan göra något åt =/

Ja vad har jag annars gjort idag, jag har bara tagit det lugnt, har inte kunnat göra så värst mycket då det bara är slask och gårtt ute idag och det har spöregnat exakt hela dagens enda sedan tididgt imorse och det håller på fortfarande nu vid 22:05 .. Usch vill bara nu att vårvärmen skall komma ^^

Ska nog sitta uppe till afall 1 inatt ska ringa min älskling då och säga godnatt=) Han är ju inte hemma ikväll utan på fest och ska sova hos en kompis=) Men det är alltid standard att jag ringer och säger gonatt till min puff<3

Men men nej nu ska ja återgå till mitt datorpill här!

Jag återkommer troligtvis imorrn=)

Kram

Fredag 25/12 - 2009

Ja då va julaftonen över, Tiden går sjukligt snabbt =O Snart nytt år med nu att vänta!
Måtte 2010 bli ett bättre år än 2009 givit mig. Mitt 2009 har inte varit det bästa =/
Får hoppas att allt bli bättre nu med andra ord ^^

Ja idag ska jag bara ta det lugnt vad jag vet.. inget väder att göra nått i heller för nu regnar det =( All snön försvinner =(
usch ja och trött är jag =( men det är nog pga av vädret!

men ja gott folk nu ska jag ta lite kaffe =)
Så jag återkommer senare idag/ikväll!

Ha det så bra sålänge!

Julafton



Tisdag 22/12 -2009

HIPP HIPP HURRA FÖR MIN LILLEBRORS 19 ÅRS DAG IDAG







Ja han hade tur idag =)
Tur att han inte åkte med bussen för att repa med sitt band i Kristianstad för han brukar åka in med bussen!
Som alla vet så va det en olycka som hände idag en av skånetrafikens bussar brakade igenom hela bussterminalbyggnaden varav 5 personer skadade =/



Genom att ni trycker på bilden kommer ni till artiklen om olyckan som öppnas i ett nytt fönster!



Ja som ni även märkte blev det ingen fortsatt blogg på tågresan, mitt batteri dog på datorn =/
Sen har jag ej haft tid att skriva sen jag kom hem förens nu för det har varit massa julklapps köp, julklappar som ska slås in m:m sen möte med soc och arbetslivsresurs så det har varit full rulle här ^^

Ja nu e det mindre än två veckor kvar dessutom tills man ska flytta så det är dax att börja packa lådor m:m med bestick,tallrikar och sådant =)
Så mycket som händer nu^^

Och nu ska jag återgå till mitt kaffe igen!
Jag skriver så fort jag får tid igen =)
Kram på er läsare

GOD JUL



Tågfärd hem

Ja just nu sitter man på tåget mot Nässjö och därifrån skall jag sen ta x2000 mot Hässleholm, Det jag hatar mest just nu är att det är så hemskt kallt ute och sen ska man stå och vänta på tågen med -.- Fryser sönder mig snart haha!

Saknar min älskling jätte mycket nu =( Veckan har gått sjukt snabbt =( Men vi har haft myspys afall ^^ Ska till min puff om ett par dagar igen den efter det ska man ju flytta och då har man mycket att göra ju =/ men men Jag återkommer om nån timme igen då ag sitter på x2000 =) Har så väldigt dålig mottagning här =(

Ses snart!

Lördag 19/12 - 2009

Tiden rusar iväg nu har redan en vecka gått sedan jag kom hit till älsklingen, imorgon blir det hemfärd mot Skåne igen =/

Är det bara jag som tycker tiden går snabbare nu än förr?

Känns som December bara sagt swoofff och det är nu bara 5 dagar kvar till Julafton =O
Och nu börjar julstressen med julklappar, julmat,julgran m:m
Men jag är afall glad att vi ska få en vit jul ^^ Mamma o pappa berättade nu att det är 45 cm snö i Huaröd =D
Mycket snö det^^

Här i Arboga är det sjuk vackert nu träden är isbelagda sen igår^^ och exakt allt är vitt =)

Se så vackert det är



Ja just nu gör jag inte så jätte mycket, älsklingen sitter och spelar lite spel på datorn och jag sitter och värmer mig med en god kopp kaffe och skriver blogg=)


Men nu ska jag titta på film=)
Men jag återkommer när jag sitter på tåget imorgon ^^
Kram på er

Och här ska jag ger er lite värme och juleljus

Varsegoda


Tisdag 15/12 - 2009

Bara 9 dagar kvar till julafton nu, Tiden rusar iväg och tredje advent har redan gått förbi nu väntar fjärde på
Söndag!

7 Dagar tills min lillebror fyller 19 år =)

Ja vad har hänt idag inte mycket, Försöker hitta pengar pga av att jag ligger 30 minus på kontot som jag ska klara mig på tills på Söndag =/ och ingen mat finns det*suck* har bara ätit 4 pannkakor idag och inget mer=( och hungrig är jag som bara den!

Men men vad ska man göra? Svälta =(

Just det nu är det äntligen vitt ute=) har nu snöat sedan klockan åtta igår ikväll och håller på ännu efter ett dygn =O har nu lite mer än 2 dm snö =)

Och kallare ska det bli och mer snö skall komma ^^ Jag och älsklingen ska göra en snögubbe nu nån dag =)
Kul kul.

Nej nu ska jag åter se på Scrubs igen!

Men jag kommer tillbaka så snart jag kan igen=)




Ha det så bra i det vita =)

Kram


Ytterligare ett offer

Jaha ännu en tragisk dag, ringde min mamma innan som sa att ännu en tragisk sak har hänt!

Jo min lilla katt Knasis har blivivt ett offer pga av idiotbilförarna!
När jag kommer hem ska jag sätta upp skyltar om att det finns djur i området, för ingen tar hänsyn dom stannade inte ens heller och knackade på fast dom körde på katten precis utanför vårt hus!
Må ni leve med detta på ert samvete för resten av livet era iskalla idioter!
Tänk om det hade varit ert djur som fallit offer? Hur hade ni tänkt då?

Nej så nu är det två av våra katter som blivit påkörda på en vecka=( Visst den lilla katten Dalla klarade sig men ho hade tur men som jag sa till min älskling idag det kunde varit båda två!
Är glad att lilla Dalla överlevde=) Men är ledsen som fan för att Knasis föll offer och bara blev ett år!
Kommer sakna hans jamande för han va en katt som man alltid kunde höra jama vart man än va, han jamade hört och tydligt!
Men nu får man inte längre se han jama utanför på stolen på altanen, inte längre kela med han heller eller ha han sovande i knäet!

Ja nu ska jag afall gå o lägga mig men ville bara berätta lite av vad som hänt=(

Jag återkommer imorgon!

R.I.P Knasis


Är hos älsklingen!

Ja nu är jag hos min älskling =) Va framme klockan 16:25 i Arboga ^^ Nu sitter jag och smuttar på en päroncider och äter chips! Älsklingen och hans vän Emil sitter och spelar L4D(left 4 dead)..

Ja så jag vet ej hur min blogg kommer uppdateras nu i veckan!

Jag uppdaterar så ofta jag kan!


Tågresan gick afall bra men ja det va ju självklar tråkigt att åka! Men jag tog 2 kaffe och 2 lussebullar ^^
gott gott va det! Va lugnt på x2000 faktiskt!


Men nej nu ska jag återgå till att vara social!

Men jag återkommer så fort jag kan!

Trevlig Lucia!
Kram

Tågresa

Sitter just nu på x2000 , skit tråkigt -.- ska sitta här i en timme och tjugo minuter till =( sen väntar nästa resa ifrån Norrköping till Eskilstuna som tar en och en halv timme -.- Men brukar alltid vara första tågsträckan som är drygast när man väl är halvvägs till eskilstuna så tänker man "äntligen är jag snart framme" men hatar tågen mellan Norrköping-Eskilstuna dom har så himla obekväma sittplatser på det tåget =(
Men ja vad gör man inte för att få komma fram till sin älskling<3 Hade kunnat resa 3-400 mil bara jag fick träffa min älskling<3<3

Kärleken är allt för mig!


Så ja nej snart ska jag nog ta en kaffe till tror jag ^^

Men jag skriver sen igen när jag e framme eller imorgon!

ha det så bra =)

kram

Update Fredag 11/12 - 2009

Ja dagen har väll varit som alla andra dagar .. Har suttit hemma och beställt julklappar till min bror åt mamma o pappa..
Pratat med min älskling och bara kelat med katterna!
Skall snart börjar packa med ska iväg med tåger ifrån stan vid 11 tiden imorgon . Ska ju upp till min älskling och va där en vecka sen ska jag hem igen den 20 December!
21 december blir en körig dag må ja säga Först Arbetslivsresurs, Sedan socialen sen direkt till degebrga till tandhyginisten sen hjälpa mamma med julklappar som skall slås in då hon inte kan göra det själv pga av sitt finger =(
Sen ska man kolla efter köksmöber och säng m:m till lägenheten för nu är det inte lång tid kvar innan jag flyttar ca 3 veckor kvar bara nu =) Taggad jaa^^

men men, nej just nu sitter jag och dricker kaffe ska snart börja packa inför tågresan imorgon!
Blir att ta med sig lite grejjer ju haha!
Alla vet hur tjejer är med packingen =)

Men men,, så denna vecka som kommer kan jag inte lova att det blir blogg varje dag men jag lovar jag ska försöka!

Nu ska jag dricka kaffe så ha det så trevligt ikväll alla!

Kram




Fredag 11/12 - 2009

Blev ingen blogg igår förlåt, men jag va helt i andra tankar =(

Ja idag händer inte så mycket mer än att jag ska packa inför morgondagen då jag ska till min älskling<3
Ska bli skönt att komma hemifrån.. Det vill jag lova.
Fasten jag får vara glad av att leva på 80 kr när jag nu är borta denna veckan -.-
Pappa är så jävla snål och ända har han pengar att slänga på min bror varje dag=(
Men att LÅNA mig 2-300 kr nej det är tydligen det dummaste jag kunde sagt till han enligt han!

Jaja ska bli skönt o slippa han snart!

Nej nu ska jag dricka kaffe!

Men jag skriver mer ikväll!

Kram på er!





Onsdag 9/12 - 2009

Ja då sitter man här igen o skriver!
Det blev ingen avlivning av min katt för dom som skulle avliva henne fick nått problem =S Vadå andra problem, ska katten lida bara för att dom inte kunde ? Det tar 5 min att avliva en katt ..

Tycker så synd om henne nu=( men imorgon ska vi kolla med nån annan som kanske kan avliva henne istället så hon slipper lida, för hon har ju ont =(


Annars har dagen varit seg som bara den =/ har bara suttit hemma idag.
Har fortfarande förskylning och hosta med feber nu som pågått i över en vecka!
Får hoppas det försvinner snart dock!

Mycket mer har jag faktiskt inte att skriva idag =/

Men jag återkommer imorgon igen!

Kram


Måndag 7/12 - 2009

Ja denna dagen har varit väldigt seg tycker jag .. Upp klockan 7 och göra sig klar för att åka in på möte på Arbetslivsresurs, åt lite frukost på McDonalds och sen hem .. Kollade till min katt Dalla som är skadad, hon är mer skadad än jag trodde =( Så på Onsdag kommer hon att avlivas och sen hamna i katthimlen och där kommer hon på mycket bättre och inte plågas för sitt ben som är riktigt illa brutet =( hon har troligtvis även inre skador =(
Men som sagt på Onsdag är hennes lidande slut .. Min katt blev bara 7 månader gammal, en tillgiven och mysig kattunge som alltid varit frisk och väldigt snäll! Tyvärr hittade jag ingen annan som kunde ta ansvaret för henne och ge henne vård och veterinären hade kostat mig mer än ett års ersättning ifrån försäkringskassan vilket jag inte alls har råd med nu innan jul plus att jag även ska flytta om mindre än en månad!
Men ja alla får tyvärr nångång avliva sitt djur hur hårt det än må kännas men man vet själv att man gör det för kattens bästa om det inte finns nån annan utväg plus att hon inte hade kunnat använda sitt ben ändå trots vård!

Dalla katten jag kommer alltid minnas dig som den lilla katten som alltid va så kelig och tillgiven kommer sakna dig när du jamar utanför mitt fönster när du ligger brevid min hund och sover ditt envisa beteende!

R.I.P gumman på onsdag är ditt lidande slut!




Och samtidigt som jag sörjer min katt så är jag så fruktansvärt arg, arg för att de som kör på katter inte kan ta sitt ansvar och berätta vad som hänt,, Nej ni ska istället smita, smita ifrån en hjälplös katt som är skadad på vägen fy fan för er säger jag bara sen kan ni inte heller hålla er hastiget när ni vet om att det springer runt djur just på den vägen vi bor på vad gör ni den dagen ni kanske kör på ett barn? ska ni smita ifrån olyckan då också?

Ni må era samvete plåga er för resten av livet känslokalla idioter!

Nu skall jag avsluta här men jag återkommer imorgon igen!


Ingen rolig dag

Som det ser ut nu så kommer vi få avliva min lilla katt =(
Har pratat med personer och visat bilder på hennes stackars ben ochdet va tydligen värre än jag trodde!
Hennes axel ur led och benknälen är bruten och hennes tass är vriden utåt plus att hennes sår nu varar en massa och hela hennes sida av benet är bara rent kött som har rivivts upp =(
Det är även tal om att det kan vara djurplågare också!
Jag kan inte förstå hur människor kan göra illa ett litet djur!
Så därför har det nu inte bivit någon blogg pga av min katt!
Skall avliva henne nu i veckan så en dag lär mitt skrivande vara lite små ledsamt=(
Tur jag har hennes syskon kvar åtminstonde och även min själsfrände till katt Pyjamas som alltid kommer till mig om jag är ledsen! Pyjamas känner mig så väl han vet när jag är glad,arg eller ledsen!
Är jag glad vill han busa med mig, är jag arg håller han sig bara på avstånd och tittar på mig men försöker få mig glad genom att mjaua sött och gömma huvudet, när jag är ledsen och gråter hoppar han upp i min famn och mjauar och kelar med mig hela tiden och vägrar att gå!

Det är vad jag kallar en själsfrände till katt!


Men ja nu vet ni hur läget ligger till, vi kommer nu att ha en katt mindre, men hellre låta henne får bli fri än att se henne inte kunna gå eller få vård för det nu!

Min katt är skadad

 

Min stackars katt Dallandra kom in igår och hennes ben är illa tilltygat =(

hon kan ej stödja på det alls på något vis=(

har fått ge henne bandage men mera

Antar då hon har blivivt påkörd, det fattas päls på en del av hennes mage, på benet är pälsen helt borta och det är som ett stort köttsår på hela sidan av benet, plus att det är konstigt vinklat.

hon mår ju bra annars hon äter/dricker och går i lådan som vanligt , hon villa leka, springa och göra det hon brukar men hon försöker använda benet men hon kan inte det!

får nu vänta ett par dagar och se om hon blir bättre dock och blir hon ej det får vi avliva henne! Synd för hon är en väldigt tillgiven och snäll katt och det mest typiska är att jag nu inte an hjälpa henne med den vård hon behöver, har inga pengar alls kvar och det är December månad och snart jul!

Hoppas hon kan läka!




Update Torsdag 3/12 - 2009

Jag somnade tidigt men det hindrar inte mig ifrån att skriva ändå.. Somnade runt 8-9 tiden igår kväll och vaknade nu vid 3-4 tiden på morgonen ,, förstår aldrig varför jag ska vakna så tidigt för?
Men men min kropp är inte alls i balans och det är en sak som e säker.

Så ja nu sitter jag hör med mitt kaffe och ser på nån konstig film på TV4+

Ja senare idag ska jag,mamma,pappa och tobbe handla lite på returlagret, sen ska vi till tollarp och jag ska hämta ut ytterligare ett paket ^^ haha!
Sen väntar jag bara ett tredje paket också.


Ja min förskylning har inte lgat sig ännu, är fortfarnde irriterad i halsen och hostan rosslar sönder mina lungor!
Brikanylen har hjälpt min andning lite afall så det är ju en fördel =)
Men men är jag inte bra på måndag så skulle jag ringa till vårdcentralen igen! och nu har det snart gått en vecka som jag varit såhär sjuk -.- eller ja en vecka imorgon blir det!

men men .. nej nu ska jag kela med min kissekatt Pyjamas och försöka vila en stund till!

Jag kommer tillbaka senare idag!

Kram

Torsdag 3/12 - 2009

Ja dagarna försvinner med raska steg, och julafton är allt närmare och närmare .. Blev ingen blogg igår kväll då jag somnade så pass tidigt men sov väldigt dåligt med mardrömmar åter igen. Men jag lyckades somna om igen =) men mamma vart rädd på morgonen när hon skulle väcka mig jag hade sovit med ögonen helt öppna och andades inte =O så hon väckte mig för hon trodde jag va död =O och att sova med ögonen öppna är ju ett tecken på sömnbesvär ju =( så måste nog söka nån hjälp mot det kanske!

Ja idag har det inte hänt så mycket dock
Kronofogde va ju här men dom gick inte ens in i huset =S utan dom nöjde sig med att ta två foto på huset utifrån sen åkte dom. Men som sagt det finns inget värde på huset för att kunna täcka skulöderna alls!

Annars har jag och mamma bara varit i degeberga och i tollarp och handlat lite mat idag sen hem igen och tagit det lugnt!

Så nu sitter man här och väntar på att älsklingen ska komma in på msn!

Men om jag inte somnar så återkommer jag senare på bloggen annars ses vi här igen imorgon!

Kram på er!





Onsdag 2/12 - 2009

ja nu sitter man här klockan kvart i sex på morgonen.. Somnade sjukt tidigt igår, somnade redan vid 19 - 19:30 tiden ca.. men ja jag vaknade igen vid 1 tiden inatt -.- men som tur va tviingade jag mig själv att sova så jag sov fram till klockan halv 5 tiden.. Så nu sitter jag här och funderar på att ta en kopp kaffe snart!

ja visst ja nu har även två paket skickats ifrån yves roscher till mig =) Så jag inväntar nu mer grejjer^^
En julklapp där i också till min älskling =) sen nått till mamma sen resten till mig själv, jag hamstrar som sagt nu innan jag flyttar =) Tänk för 2 veckor sedan har jag inte haft råd att köpa parfym eller nått på 1 år nu har jag 4 sorter =O men ja ibland måste man slösa!

Nej nu ska jag kila ut i köket och göra lite snabbkaffe ^^ Nescafé lyx *mums*

Jag återkommer senare idag!

Kram på er



Julkalender

1 DECECEMBER NU

 

 

 


RSS 2.0