Lär ta en stund nu inna jag skriver =(
Blev även lämnad av pojken =(

Kommer tillbaka

Jag kommer tillbaka så snart jag kan till bloggen!

Har inte mått så bra på senaste!
Men jag kommer tillbaka snart!

Tisdag 19/1 - 2010

Ja nu är jag tillbaka igen för stunden!
Har haft folk i lägenheten som gjort mig sällskap=)
Dv.s Sandra och Emma och då kan jag ju inte sitta här och skriva!
Men nu har Emma åkt hem och Sandra gått hem till sitt 10 min bort härifrån xD!
Ja idag ska jag bara ta det lugtn, blir till att snart städa hade jag tänkt faktiskt =) För imorgon ska man handla mat haha, blev bara lite mat igår för mamma o jag hamnade på ÖoB och handlade bra att ha grejjer men ja nu har jag ju schampoo m:m för en hel månad framåt ^^
Nej jag hade tänkt springa och städa upp lite nu!
Men jag kommer in sen igen och skriver och idag LOVAR jag det=)
Hej på er sålänge!

Onsdag 13/1 - 2010

Gisses tiden springer iväg nu och halva Januari har gått =O 4 Månader kvar tills man fyller år=)
Ja ni har kanske märkt att jag inte suttit här så mycket, men har haft mycket nu med att få rätt på allt i lägenheten m:m Men nu återstår endast säng,köksbord,mikro och sådant!

Ja det har varit lungt veckan annars=) Dennis va här i förra veckan och hjälpte mig med flytten=) Han åkte hem i Lördags =/ Saknar han så himla mycket =( Men han kommer igen i slutet av Februari =)
Sen va ju Emma en sväng om här i Söndags till måndags morse sen åkte hon hem och sen har jag vatt i Huaröd tills idag^^ Men ja nu får jag antagligen sitta helt ensam fram till Måndag =/ Ibland önskar man att man hade vänner som kom och hälsade på =( Men men!

JA sen ska man lösa hur jag ska få tag på pengar, för toapapper,smör m:m har tagit slut och kommer inte iväg och handlar förens på Måndag -.- Vilket suger rätt mycket =/ Men men!

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig ^^

Men innan dess ska jag bidra med nya bandbilder på Arrested Royalties!
















Godnatt med er!

Bandfoto

Är inte så mycket på bloggen nu , pillar mycket med att lägenheten skall bli klar =) Men jag kommer som sagt lite då o då och små skriver så ni inte tror jag försvunnit!


Ska dessutom berätta att Arrested Royalties har nya bandfoton på G och ett av dom är färdiga^^





Ne nu ska jag nana kudden men vi ses snart igen =)

Natti



Fredag 8/1 - 2010

Ja då va alla möbler på plats men visst det återstår lite grejjer som säng och köksmöbler m:m men soffa,tv,datorbord/dator och sånna saker står nu på sin plats ^^ och jag trivs =) Jätte mysig lägenhet måste jag säga=) Blir inte så mycket skrivande på bloggen iomed jag inte har fått min internet ännu men jag tar och skriver när jag kan =D.. Ja jag och Dennis har sovit i min lägenhet sen onsdags somnade redan innan 8 den kvällen efter allt bärande med möbler.. så nu har man ju riktigt ont i ryggen -.- men men sånt man får leva med man måste ju få allt flyttat ju =).. Annars har vi bara tagit det lugnt och tittat på tv och ätit mina nybakta frallor =P gott gott^^ men men nej nu ska jag snart nana kudden, är i huaröd nu för Dennis ska med tåget klockan halv 8 imorgon hem till Arboga ='( kommer sakna min puff för denna månaden kommer jag inte kunna åka till han =( har räkningar på 1800 kr sen ska jag ha mat m:m får se om jag kan få ner honom istället ^^ annars får jag vänta till slutet av februari helt enkelt!
Men men jag kommer tillbaka så fort jag kan igen!

hej så länge=)


Så här engagerad ser man ut när man är nyvaken för att föräldrarna kommer och hälsar på och väcker en^^


Inflytt

Jag har inte försvunnit utan jag är i full rulle med att möblera lägenheten och få allt till rätta
Så jag återkommer så fort allt är klart =)
Så nyare bilder kommer sedan på den!




Sålänge för ny nöja er med dessa bilder=)

Söndag 3/1 - 2010

Ja då sitter man här mitt inatten ^^ Imorgon ska man flytta =) Jag längtar ^^
Jag och älsklingen ska sitta uppe länge denna natten så vi ska sova länge hela morgondagen eller ja senare!
Klockan är nu lite över 3 på söndags morgonen=) Så när vi väl osmnar så sover vi länge för på måndag morgon ska vi med tåget klockan 15:15 till Skåneland =) JA idag har vi inte gjort så mycket , vi sov läääänge idag typ fram till 17 tiden sen upp och äta lite och bara tagit det lugnt och tittat på TV.. Just nu sitter jag och dricker kaffe och rensar upp på min lilla dator och gubsen min pillar med ett spel på sin dator .. Så ja mycket mer händer väll inte denna natten haha.

Senare idag ska vi också ta det lugnt och sen packa inför tågresan neråt landet ^^ Ska bli kul nu att flytta =)
Jag ser verkligen fram emot att ta lite eget ansvar nu fast det kommer bli knapert med pengar denna månaden men ja det är bara 17 dagar kvar tills nästa utbetalning ^^ Så mamma o pappa hjälper mig tills vidare fram tills dess =)

Men men nej nu ska jag återgå till mitt kaffe och se på TV

Jag återkommer imorgon igen!

Kram på er=)





Ja just det=) Min lillebror Tobias och hans band har idag spelat in ytterligare två demos =)



Genom att trycka på bilden kommer ni till deras myspace sida =)
och på bilden är det min bror i kepsen, Micke hans bästa vän som ligger och halvsover och sedan deras trummis victor!

Fredag 1/1 - 2010

Ja då skall man lära sig att skriva 2010 istället för 2009 ^^ Ja tiden har rusat iväg och såg att det va ett par dagar sen nu som jag skrev här så det ber jag ursäkt för!
Ja det har varit trevligt dessa dagar hos älsklingen^^ Igår va det nyårfest.. Åkte iväg med tåget med gubsen vid 21:21 tiden sen fick vi går 5km för att komma till förfest hos Kröll sen satt vi där och drack fram till 23 sen drog vi vidare till Jigs 3 km bort. Det va drygt och gå för det va kallt och snönandet piskade en i ansiktet plus man fick gå i djup snö för att komma fram snabbare.. Men ja väl framme kom man in i värmen och det va mycket folk hos Jigs =) Där firade jag och älsklingen in det nya året tillsammans.. Sen stannade vi där till 03.00 sen kom Disney och hämtade oss så vi kom tillbaka till Arboga lite över 3 tiden på natten sen va det efterfest hos Dennis granne så där satt vi till lite över 4 haha^^ Sen va det in till gubsens lägenhet igen och äta lite mat och sen sova, man va lagom trött vill ja lova när man väll kom tillbaka till Arboga igen haha!

Ja så idag har vi inte gjort så mycket faktiskt som ni förstår!
Vaknade runt 2 tiden sen låg vi och slöade framför TV:n sen fick vi bege oss till Konsum för att handla nått och äta! Så ja nu sitter vi bara här och tar det lugnt ^^
Så ja men jag återkommer igen så fort jag kan!
Ska se vidare på Final Destination 2 nu ^^

Ha det bra med er =)
Kram

RSS 2.0