Halloween

Happy Halloween



Hoppas alla får en trevlig Halloween lördag!


Måste Tipsa

Jag måste bara tipsa snabbt om E-butik där du kan prova att öppna en egen online affär säkert gratis några dagar sen kan du enkelt uppgradera dig och sälja har testat gratis provet och jag gillade verkligen denna sidan, skall själv uppgradera senare för min lillebrors förtjänst och sälja tröjor m:m från hans band . länk till hans myspace finns lite längre ner på min blogg.

E-butik.se


Nej men testa butiken det kan jag rekommendera er, sen kan nu ju tala om hur den va och vad ni tyckte om E-butik!



Inte för att jag skall göra reklam men gör ni dessutom er medlemmar på Affiliator och lägger upp denna E-butik och någon gör ett Avslutat köp på E-butik får ni 1500 kr

så här står det "Du får 1500 kr (exkl moms) i ersättning för de besökare som tecknar sig på ett e-butiksabonnemang."

Jag tjänar 1500 kr om nån tecknar ett E-butiks abbonnemang , Det kan även ni göra om ni går via Affiliator så tjänar även ni 1500 kr och om ni vill och den som gör det först kan jag va den som går in via er länk och gör en abbonnemangs beställning så tjänar nån av er 1500 kr ifrån mig!!


Inget tvång men ett tips!

Är inte världsbäst på att skriva om sånna här saker men nångång måste vara den första!

Fredag 30/10 - 2009

Ja denna dagen har vatt som vanligt har slappat m:m varit ute och handlat lite och har nu allt inför imorgon då Halloweenfesten är ^^ eller ja den lilla Halloween festen afall =) Haha ja just det jag och min älskling hittade världens sötaste pumpa innan och vi har döpt den till Pelle Pumpa ^^

Visst e han söt ^^ ?


haha nu sitter vi mest och bara latar oss framför tv:n Tv400 sänder fulaste filmen just nu " Little Nicky" heter filmen haha!^^

Så ja denna dagen blir lugn så man är utvilad till imorgon då ska jag springa runt och blåsa ut serpentiner över Dennis lägenhet mohahahah =) =P

Nej nu ska ja titta vidare på filmen.

Men jag skriver på söndag igen då jag får kämpa mig igenom bakfyllan =( Kanske hinner skriva nått smått imorgon men tills dess ha en bra kväll med er och hoppas er Halloween va rolig=)

Kram







Torsdag 29/10 - 2009

Snart Halloween och dags för utklädnad =) Ska bli skojs skojs. ..

Skönt det är att ÄNTLIGEN få sina pengar men dom flög lika fort iväg ändå med sina svarta vingar men men!

Idag har det varit lugnt annars^^ Har ätit på Donken idag med min älskling=) Tagit tag i Inkasso räkningar så mamma kan känna sig lugn ska börja avbetala den 30/11 =).

Så ska ringa henne senare så hon kan känna sig lugn.
Annars har det bara varit lugnt är dock rätt trött nu klockan är 03:40 på natten mot Torsdag eller ja det är Torsdag nu för klockan är efter 00:00 haha...

Sitter bara och gäspar och tittar på TV400 dom har ju sån halloween skröckfilms vecka nu =) och nu små tittar man lite på The hills have eyes. Har sett den innan men den är lite små snuskig faktiskt.
Älsklingen min sitter och spelar Battlefield tror jag det stavas 0_o haha..


Nej så snart är det läggnings dax sov inte så jäkla länge innan i går natt somnade runt 4 tiden på  morgonen sen ringer min gubses mobil klockan halv 9 sen kunde jag inte sova mer =( Så det va bara att smita iväg till Statiol och handla lite bröd och nått att dricka och ha till frukost=) ^^.

Men nu ska ja nog slänga mig på sängen och sova några timmar en ny dag vänta eller senare av dagen väntar kan man säga ifrån min sida haha!

Ha det så bra alla så ses vi snart igen =)

BTW Fan vad jag saknar min kissekatt PYJAMAS men den 10 November kommer jag hem och då ska jag myspysa med min puffiga älskade lilla tjocka katt =)


↓PYJAMAS↓









This is HALLOWEEN!

Måndag 27/10 - 2009

Nu är jag åter här igen och skriver lite =) Usch hårda dagar nu, det enda man har ätit idag är en brödskiva med enbart smör och det är det enda har inte ens råd med nudlar =( detta suger fan.. sen skriker sverige på att alla lever bra eller är bortskämda jo eller hur =( Lever jag bra som enbart ätit en enda smörmacka idag och vatten?

Jaja får se när mina pengar ifrån förseningskassan kommer in! Då ska jag fan säga WOW redan har väntat nu i 3 veckor på min utbetalning =(..

Det suger om nått!

Ja helgen har varit bra =) Vart på kalas m:m trevligt trevligt ..

Vädret är det som dock gör mig depp nu och att vara utan pengar känner mig totalt handikappard=(

Varför ska det vara så svårt att få tag i mat när man inte har pengar? Varför ska allt kosta? Varför finns det inget ställe som ger gratis mat?

4 Kr på kontot kommer man inte långt med =( Inte ens 200 kr räcker en dag pga av alla dyra mat varor som finns.. Sänk matkostnaderna så folk kan ha råd att äta sig mätta för fan Sverige.

Det jag hatar mest är dessa feta gubbar som sitter i regeringen och rullar tummarna och kammar in skatte pengar som dom sedan kan hitta på nöjen för när dom ser hur Sverige igentligen mer och mer går under i en ekonomisk katastrof och inte undra på att folk igentligen gör kriminella gärningar för att klara sig.. Jag förstår verkligen dessa personer som smugglar sprit/cigg och säljer jo för att även dom måste klara av vardagen och jag kan säga jag står på deras sida till 100 % .. Jag säger bara en sak, Sänk skatten,Höj lönerna och övriga ersättningar, ta bort alla bonuslöner till höga idiotgubbar, införskaffa fler arbetsplatser och mer lärlingutbildningar inom dom önskade jobben som personer vill ha.. Som det ser ut nu kommer Sverige tyvärr inte funka längre fram i tiden.

Så nu sätter jag stopp för mig här så jag inte blir allt för djup i mitt samtal!


Vi ses snart igen!

Hej på er!






Bluffsida

http://gratis5.se är en bluffsida gott folk, Enligt va det ska vara så ä det en sida man ska tjäna poäng på som man sen kan växla in till presentkort jag kom upp till 1450 poäng och växlade in redan efter 2 timmar stod det nekad och ingen anledning till det fick man så nu måste jag ta emot min prenumerationer pga av en skitig bluff sida!


Onsdag 21/10 - 2009

Ännu en dag att kämpa sig igenom .. Det är hårt att inte ha pengar =( .. Jag hatar det verkligen men så har det varit ända sen jag va 6 år gammal, att varje dag försöka leva som en normal person men innerst inne skriker kroppen "Orkar inte mer" så är det för mig! Varför är det så svårt?

Min enda önskning inför jul och förhoppningsvis en förtids julklapp är Pengar eller varför inte en överaskning till mitt konto?

Jag har blivivt så himla glad då. Men glädje vet jag knappt vad det är?

Har aldrig fått fira riktiga födelsdagar pga av att det inte finns pengar inte ens råd att baka en egen tårta ens =( inga paket (inget jag bryr mig om dock) men att varje födelsedag höra mamma säga orden "tyvärr har vi inte pengar för din födelsedag gumman" Det är inte jag som tar det hårt utan det är dom som måste ta smällen och säga sanningen fasten löften ges om att "nu ska du få en födelsedag" men såblir det aldrig=( Och det är min andra önskan att få en FÖDELSEDAG en riktig födelsedag.

Jag hoppas dessa önskningar om förtids julklapp "pengar" och sen en riktigt FÖDELSEDAG en dag slår in.

Lever knapert nu , allt blir en press och jag lever i den onda cirklen, men jag vet inte hur jag ska komma ur, finns ingen hjälp!

Men ja jag får se vad dagarna ger mig!

Annars idag har det inte hänt mycket, har gosat med min älskade Dennis som missade skolan idag =( men ja dagen har sett ut som går dagen.. " JAGA PENGAR TILL RIKTIG MAT"

Men nu ska jag dricka mitt kaffe och försöka lugna ner mig, måste lösa pengar krisen =/

Vill inte dricka mig mätt på vatten eller kaffe eller leva på corn flakes =(


NattiNatti

Hoppas nån dag att jag får min överraskning som aldrig lär SLÅ in

Måndagen 19/10 - 2009

Tänkte på en sak, Varför skall det igentligen vara så svårt att leva med dålig ekonomi?

I snart en vecka har jag fått leva på mussli och vatten och ingen hjälp kan man få, ligger 187 minus på kontot pga av att banken drog sin årsavgift, en vecka tills man får sina fjyttiga 2500 kr som man ska klara sig på i en månad och då ska räkningar betalas m:m och ja jag har inte mycket över att ha för mig själv alls då?
Jag har inte kunnat handla ett enda klädesplagg på 1 ½ år nu förutom nått akut på second hand vilket jag inte är så glad vid =( Varför ska det vara så här svårt igentligen?

Min dröm att för en dag kunna få handla det jag verkligen behöver, betala min skulder och räta upp min ekonomi, men i nuläget eller inför framtiden kan jag inte det =(

Ska vårt land verkligen ha det så här?

Ungdomar som mig har inte mycket att leve med alls och en sak jag fick reda på,

Vet ni varför många ungdomar är deprimerade och orsaken till det? JO, dom eller deras familj har det dåligt ekonomiskt.

Det sa en legitimerad psykläkare till mig, och han sa tillomed den medecin som skulle funka det är pengar!



Min framtid ser tyvärr i nuläget inte alls ljus ut måste jag säga, jag lever på socialen och socialen betalar allt för mig i nuläget, lägenhet,tandvård och det underskott jag har av mina pengar!

Men jag vill inte leva så, jag vill kunna klara mig själv på mina egna pengar, en eknomi jag själv vill bygga upp utan socialens hjälp, MEN HUR? är min fråga.

Folk som har bra ekonomi er även ner på oss eller tittar konstigt på oss som inte har ekonomi alls och kallar oss för snyltare.

JA snyltare och snyltare men måste man ha pengar måste man ibland fråga efter en slant och då säger dom blankt nej!

Men vad skulle dom själva göra om dom hamnade i den sits jag är i?

Mamma och pappa hade inte ens råd att ha mig hemma , deras ekonomi tillsammans gick inte ihop, och det finns tillfällen då störmmen stängs av, telefonen stängs av.. Men det värsta va då vi höll på att förlora vårt hus pga av kronofogden. Det är ingen lek att leva på detta viset, det är så fruktansvärt kämpigt, mamma har knappt råd med sina egna medeciner likaså pappa, jag har medeciner som jag inte har råd att hämta ut alls för infektioner i halsen m.m sen ska man bli idiotförklarad av folk att man ej kan ta medeciner, ja men hur i helskotta ska man kunna hämta ut medecin utan pengar?

Nej ingenting är rättvist och jag lider av ekonomisk deppression ...

Vet inte hur många gånger jag ber o ber om att en dag kunna få handla lite nya kläder som jag behöver istället för att varje dag hela tiden använda missfärgade mjukisbyxer och ett par försmå jeans som fördärvar min rygg pga av att dom e för tajta,jag äger knappt trosor , jag äger en BH , jag äger två-tre tröjor varav en är sönder


Jag hoppas jag nån dag kan få denna önskan uppfylld

Söndagen 18/10 - 2009



Ni får ursäkta då det inte blir så mycket blogg skrivande just nu , vill inte tillbringa tid för mycket vid datorn nu när jag är med min pojkvän, träffar han bara en gång i månaden pga av att han bor 60 mil ifrån mig =( så vill gärna ta vara på den tiden vi har tillsammans när jag väl är med honom =)

Men så fort jag får tillfälle och är själv så skriver jag och det lär nog bli ett och annat inlägg nu i veckan då min kille ska till skolan m:m =)

Men jag kan bjuda på lite bilder sen sommarens tillbakablick =)
















Arrested Royalties

Tänkte nu göra reklam för er om ett ny startat band i Skåne/Kristianstad

Sångaren är min Lillebror Tobias som jag är så stolt över och även hans bästa vänner som är hans bandmedlemmar!

Deras två nyinspelade låtar kan ni hitta på deras sida här Arrested Royalties



Min Lillebror Tobias Johansson





Onsdag 14/10 - 2009

Vilken hemsk morgon -_- Vaknade först av Dennis väckarklocka och sen somnade jag om, sen började det bankas och dånas på hans dörr jo då skulle dom byta lägenhetsdörr och detta va vid 8 tiden nu håller dom på och orrar m:m ännu och det skär i mitt huvud. Jag som hade tänk sova längre -_- men nej icke då =( fanken också.

annars har det inte hänt så mycket, tog det lugnt igår, mådde inte alls bra =( men ja sånt som händer och går över!

Nej nu ska jag dricka kaffe men jag återkommer senare i eftermiddag =)

Bey bey











Föressten gjorde en exakt ritning av min lägenhet i SIMS 3 ^^
Och som jag vill ha ungefärligt möblerat!

Det va pilligt men jag fick till varenda mått=)

Det enda som ej stämmer är hur fönstrerna sitter i toaletten och i köket.















Dessa spelföretag

Såg nyss ett mejl där rubriken löd "Få ett gratis Presentkort på 100 Kr att handla för"

Jag kollade mejlet men jag blir bara så arg varför ska dom lura folk?
Komma med sina erbjudande om gratis hit och dit men i själva verket är det inte gratis uatn man får i verkligheten lägga ut det dubbla innan man får den där "gratis presenten"




Hej Rebecka!

Hos Spelhallen finns alla dina favoritspel – enarmade banditer,
skraplotter och massa annat.

Testa Spelhallen idag och få ett presentkort värde 100 kr som
du får använda på en mängd butiker landet runt.


Med vänliga hälsningar
Gratissidan.com



Sedan kommer följande lurendrej meddelande!

Denna kampanj gäller endast för nya kunder samt de kunde som ännu ej gjort sin första insättning
För att få presentkortet måste du först bli medlem,göra en insättning på minst 100 kr och spela för minst 100 kr under kampanjperioden!




Hmm varför säger dom då att det är gratis igentligen?
Och självklart är alltid det finstilta så smått skrivet att man knappt kan se det!

Sånna meddelande får jag var och varannan dag och jag vet inte hur jag ska stänga av det så dom inte skickar ut med är så trött på deras mejl massutskick hela dagarna!

Jag kan inte mer än säga att gratissidan.com är en sån stor bluffsida så det skriker om det, jag har inte ens bett om att gå med på den sidan ändå skickar dom massa meddelande till mig och skriver rubriker hit och dit "grattis rebecka du har nu vunnit" "grattis rebecka du får nu detta gratis" etc etc .. USCH jag hatar gratissidan.com

Tisdag 13/10 - 2009

Ja det blev ingen blogg igårkväll tyvärr , jag och Dennis va tvungna att springa iväg och handla mat m:m så ja, men nu är jag tillbaka för stunden!

Ska snart ner och handla ciggaretter på Statiol och en kaffe ^^ så jag vaknar till!
Jag misslyckas alltid med kaffet jag själv gör =( Men ja min pojkvän har ingen vattenkokare så jag måste gå via spisen och koka upp vatten och ja snabbkaffet få inte samma smak alls då =( men ja det funkar afall^^

Idag ska jag inte göra så mycket mer än att ta det lugnt börjar bli förskyld =( men det är sånna tider nu ..

Haha sitter hela tiden med tankarna på min nya lägenhet jag får 4 Januari hur jag ska dekorera och möblera m:m
mn lägenhet vill jag ska se lite modern ut faktiskt.. med nån snygg förvaringslåda där och lite finfärgade värmeljus där och lite blommor som kan kan hänga på väggen ^^



↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Lita av vad jag ska köpa till min lägenhet ^^

Nej nu ska jag vidare men vi hörs snart igen folket =)



Måndag 12/10 - 2009

Idag kan jag skriva lite ^^ Ja vad har hänt? tja inte så mycket mer utöver det vanliga. Har festat lite i helgen dock, och jag vart på G ända fram till halv 6 på morgonen haha tills min pojkvän sa åt mig att sova ^^ nej annars har vi mest bara slöat i sängen eller soffan, det är så himla kallt ute nu och jag har inte fått fram mina vinter kläder ännu så jag fryser som bara den =(

Ja nu gör jag inte mycket. Sitter och väntar på min älskade pojkvän som är i skolan nu.. Tror han sluta om en och en halv timma -_- sa ja ett par timmar till innan han är hemma.

och trött är jag -_- börjar bli förskyld också men ja det går över som jag alltid säger ^^ så nu sitter jag här i sängen hemma hos min puff och är trött som bara den men ja jag kan ju inte sova nu igen för då kan jag aldrig somna till inatt =(

Tänkte på det , Tiden går så fruktansvärt snabbt =( det är redan en vecka och två dagar sen jag kom hit med tåget känns som veckan har missat dagar =O  det är inte mycket jag kan minnas av veckan som varit pga av att tiden gått så snabbt =O men ja jag skall ju vara kvar en månad till, ska åka hem 8 November , hem till Skåne sen blir det julpyssla och pynta ^^ Nej nu ska jag gå och göra lite kaffe men jag ska försöka komma tillbaka ikväll och skriva nått =)

"Vink"


Skriver när jag får tillgång!

Jag kan skriva blogg när jag får tillgång till min dator.. En hel del som hänt igen både dåligt som goda nyheter!

Men jag kan berätta goda nyheter och det är nu att kontraktet är klart för min lägenhet så ja 4 Januari sker inflyttning på Österäng i Kristianstad!




Sen att jag även fått beviljad tandvårdhjälp av socialen  =) Det går framåt måste jag säga!
Känns skönt att komma ur den onda cirklen ^^

Men ja skriver när jag får tillfälle folket så ni inte tror jag lämnat bloggen helt!


Ha det bra så länge i höstmörkret!




Fredagen 2/10 - 2009

Ja denna dagen har varit rätt bra må jag säga =) Idag ringde dom ifrån ABK angående lägenheten jag blev erbjuden att den nu är ledig för mig och jag har tackat JA till kontraktet =) så idag va jag nere på bostad ABKs kontor och skrev under kontraktet sen ska dom skicka kontraktet till mig efter att dom fått in 4 månaders depositionen av socialenförvaltningen så inflyttning kommer ske 4 Januari 2010 och lägenheten ligger på Österängsområdet i Kristianstad =) En stor etta på 43 kvm med stor inglasad balkong =) och inglasad balkong är något jag verkligen alltid viljat ha när jag flyttar nånstans!.. Men nu är det första gången som jag verkligen bor själv och får ta eget ansvar vilket känns väldigt skönt måste jag säga.. Dags att komma ifrån föräldrarhemmet nu och kunna klara mig själv, köpa mat själv, stå för allt själv.. Tycker inte om att leva på min mamma o pappa som redan har ont med ekonomin själva. Så detta blir att jag nu äntligen kommer ur den onda cirklen som jag länge nog har gått i och försökt hitta en utväg=)

 

Ja här ser ni ritningen på lägenheten =)

 

 

Annars har det inte hänt mycket mer idag förutom snikna folk på arbetsförmedlingen =( skulle skriva under min utvecklingsersättningslapp men NEJ då.. Dom hade ändrat beslutsdatum om mig så jag kunde inte skriva under någon lapp idag =( så jag måste nu kontakta arbetslivresurs och det va dom som skulle fylla i lappen igentligen vilket jag heller inte fått nån uppgift om! Men jag ska dock kontakta min coach där och se om han kan hjälpa mig nu för imorgon ska jag med ett tåg till Arboga hem till min älskling sen kommer ju jag inte hem förens den 8 November =/  Äsc det löser sig på något vis =)

Ja om 12 timmar så sitter man på x2000 på väg till Arboga ^^ ska bli skoj skoj =) har saknat min älskling fruktansvärt mycket nu! Har varit utan han i 6 veckor =/ och imorgon får jag äntligen hålla om min puff igen <3

Älskar dig Dennis <3

 

Nej nu ska jag packa vidare =)

Vi ses snart

 

 


CSK

”Välkommen till CSK akutmottagning, vänligen ta en kölapp och vänta på din tur , ta en fika under tiden”


Hur  fanken jobbar akuten i kristianstad igentligen? Mamma hade fått en akutremiss för att åka till akuten och röntga sin hjärna för det va nån risk med att blodkärl kunder smälla eller vad det nu va.

Ja vi kommer in och där står va god att ta en kölapp o_o .. ja men hon slapp då detta för att hon sa hon hade en akutremiss .. hon fick komma in och vi väntade och väntade en timme blev till två timmar och så vidare.. då tänkte ja nej va fan blir hon av .. så jag fick säga till och fick träffa mamma då hade dom inte tagit henne till röntgen ännu =S vi kom in med henne klockan halv 7 på kvällen klockan 21:30 satt hon fortfarande och väntade på läkaren.. och det mest vidrigaste är hur läkarna där jobbar.. dom sitter och säger i sitt arbetsbås med sitt kaffe i handen ” det är en lugn dag idag, inte så mycket och göra, vi har bara sju patienter” ja men för fan sitt inte  6 sköterskor i ett rum och snacka skit, skratta och dricka kaffe ta hand om era patienter.. mamma fick nog och gick ut och sa nej nu ska jag fan hem.. då kommer en sköterska och säger nu ska du in och vi utbrast ”WOW redan efter 3 timmar” varpå sköterskan sa ja det är så med våra tider.. vadå era tider ni sitter och fördröjer tiderna med att slabba kaffe och skratta tillsammans medans patienter sitter och väntar och har ont o_o


Jag säger en sak detta är CSK sjukhus Kristianstad akuten


”Välkommen till akuten, vänligen ta en kölapp och vänta på din tur , ta en fika under tiden”  Bra akutmottagning men ja vill du dö under väntan så välkommen hit^^

Torsdagen 1/10 - 2009

Ja då vart jag tillbaka igen =) Och nu har vi gått in i en ny månad .. Vad som hänt under dessa dagar ja det är allt möjligt.. Har investerat en ny bärbar Mini-PC som är väldigt bekväm sak måste jag säga.. En vit Acer Aspire One D250. Sen har jag mestadels sökt efter lägenheter och ja det går väl framåt hoppas jag, jag väntar just nu på svar då mina erbjudande på två lägenheter håller på att behandlas... Så jag får väl förhoppningsvis svar denna månaden.. om inte så får jag helt enkelt söka vidare. Jag måste hitta en lägenhet att är mina möten med arbetslivresurs över för att jag ej kan ta mig in nu för jag bor lite dumt till i en by utan bussar m:m =( sen har man inget körkort heller.. Och jag vill ju inte att allt ska gå i stöpet bara för att en ABK som hyr ut är så giriga med sina köpoäng m:m ja man måste ju stå i kö när man söker hos ABK och den som då har mest kö poäng får lägenheten .. Så det kvittar om du som söker tar och trycker i en intresseanmälan allra först för dom tar den med högst poäng om den så skulle söka allra sist på lägenheten.. vilket jag tycker är en dålig idé.. För det finns dom som varit med i ABK många år och har jätte mycket poäng sen kommer jag och måste hitta lägenhet med mina fjuttiga nystartade kö poäng vilket jag inte alls tycker är rättvist på något vis alls.
Men men nog om det.. Ja om om 2 dagar sticker jag till Arboga för att hälsa på min älskling en månad =) Så ja jag blir där till den 8 November =) .. Skoj Skoj..
Annars har det inte hänt mycket mer =/

Eller jo idag fick jag min utbetalning ifrån plussikassan också en summa som ligger på 545 kr =)
Dom  blev utbetalda idag och finns på mitt konto imorgon =)

nej nu ska jag sova gott folk!

Men jag återkommer imorgon!

Nattinatti



RSS 2.0